ГЕРБ се регистрира в Централната избирателна комисия (ЦИК) за участие в

...
ГЕРБ се регистрира в Централната избирателна комисия (ЦИК) за участие в
Коментари Харесай

С 9999 подписа ГЕРБ се регистрира в ЦИК и тръгва към победа на местния вот

ГЕРБ се записва в Централната изборна комисия (ЦИК) за присъединяване в локалните избори с 9999 подписа. Документите на партията бяха импортирани от административния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов, националния представител Тома Биков, народния представител и ръководител на МГЕРБ Георг Георгиев и членове на младежката конструкция на партията.

" За София ГЕРБ ще предложи квалифициран човек, който схваща от София, който схваща от политика и не е попаднал инцидентно на някаква позиция. Не търсим някакъв опит ", разяснява депутатът Тома Биков.

На въпрос дали ръководителят на Народното събрание Росен Желязков е измежду обсъжданите имена в кметската конкуренция за столицата, Биков беше безапелационен, че в този момент няма да бъдат обявени никакви имена, тъй като това щяло да породи спекулации. Защо би трябвало да организираме гатанки, попита Биков.

Имаме претенденти в 265 общини, цялостни листи, добави Георг Георгиев, ръководител на Младежи ГЕРБ.

Тръгваме към победа на локалните избори с вярата, че това само може да предотврати това, което се случи на национално равнище последните две години, да се случи и на локално през идващите четири години, разяснява още Тома Биков. Ние сме срещу българските общини да бъдат превърнати в start up, в обект на опити, акцентира той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР